ODRŽAN 11. OBRTNIČKI I GOSPODARSKI SAJAM KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Na 3.600 m2 unutarnjeg izložbenog prostora i 1.500 m2 vanjskog izložbenog prostora, u Križevcima od 07. do 09.11.2008.g. izlagalo je 206 izlagača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije i Slovenije.

Sajam je otvorio potpredsjednik Vlade RH gospodin Damir Polančec. U okviru sajma učenici Obrtničke škole Koprivnica, Strukovne škole Đurđevac i škole «Ivan Seljanec» iz Križevaca prezentirali su 11 obrtničkih zanimanja. Održani su okrugli stolovi o poticanju poduzetništva i poticajima u poljoprivredi. Na sajmu je pored ostalih nastupilo 9 POK-ova i 4 udruženja obrtnika. S obzirom na to da je sajam uvršten u regionalne sajmove Hrvatske obrtničke komore ispunjen je cilj i po broju izlagača i po izlagačkoj površini, a i popratne manifestacije su doprinijele da se obrtništvo i poduzetništvo stavi u prvi plan. Sajam je posjetilo preko 6.000 posjetitelja. Udruženje obrtnika Koprivnica dobilo je nagradu za najljepše uređeni štand. Udruženje obrtnika Križevci je tradicionalno organiziralo spektakularnu reviju frizura i modnu reviju. Publiku na reviji je svojim nastupom oduševila poznata šibenska sopranistica Nera Gojanović.


Natrag
scroll to top