KUHARICA IZ KOPRIVNIČKOG RESTORANA "ZLATAN I MARINELA" OSVOJILA DRŽAVNO PRVENSTVO KUHARA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Nikolina Lončar, majstor kuhar iz koprivničkog restorana ZLATAN I MARINELA na nedavno održanom Državnom natjecanju profesionalnih kuhara u Opatiji osvojila je titulu najboljeg kuhara za 2009.godinu.

U Udruženju obrtnika Koprivnica i Županijskoj obrtničkoj komori izuzetno su ponosni na taj uspjeh jer velike zasluge za sve ima i njihov član, Nikolinin poslodavac, Goran Horvat, koji je zajedno sa svojom braćom, Jasminkom i Davorom, preuzeo od roditelja poslovanje restorana. Restoran obitelji Horvat posluje već punih 43 godine. Nikolina je do sada za nastupe po natjecanjima dobivala manje potpore no daljnje aktivnosti poduprijeti će i Turističke zajednice Grada i Županije, Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija, Gospodarska komora te Zaklada za razvoj obrtništva. Potpora će joj trebati jer joj predstoji Svjetsko natjecanje kuhara sljedeće godine u Luxemburgu.

Tajnik Obrtničke komore Koprivničke-križevačke Božo Barać Nikolini je uručio novčanu donaciju, a dobila je i poklon Udruženja obrtnika Koprivnica.


Natrag
scroll to top