USPJEŠAN NASTUP OBRTNIKA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA 7. MEDITERANSKOM SAJMU ZDRAVE PREHRANE I LJEKOVITOG BILJA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Koprivnički obrtnici već petu godinu izlažu svoje proizvode na Mediteranskom sajmu zdrave hrane i ljekovitog bilja u Dubrovniku. Uz financijsku pomoć Grada Koprivnice koji je osigurao prijevoz te Obrtničke komore Koprivničko križevačke županije koja je sufinancirala štand i ove je godine tamo izlagalo 6 obrtnika i jedna poduzetnica. Opet smo se mogli uvjeriti da je kvaliteta proizvoda naših obrtnika odavno prepoznata jer gdje god bili traže ih njihovi vjerni kupci. Kupinovo vino naših proizvođača Zlatka Despotušića i Josipa Čordaša bila su prodavanija od drugih kojih je bilo još devet.
Tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica Jasmina Markota kaže da je bila izuzetno ponosna na komplimente koje su naši proizvođači dobivali. Naravno, tu su i poznate rakije obitelji Đorđević kao i suveniri od stakla Darka Zagorščaka. Nije sve ostalo na komplimentima jer je obrt za proizvodnju čajeva obitelji Krznarić Pampa-tea dobio Priznanje na najbolju kvalitetu ljekovitog bilja. Ove godine se već uhodanim izlagačima pridružio i Restoran-catering KLAS sa svojim koprivnjakima, orehnjačama i makovnjačama sa koprivom. Veliki hit bile su i daščice za izradu njoka iz radionice FRLIĆ Krešimira Kadije.
Dobre rezultate ostvario je i obrt KAMIVA sa svojim poznatim ivanečkim rukotvorinama i medom. Koprivničkoj ekipi pridružio se i TICO d.o.o sa oslikanim tikvicama i sličnim suvenirima. Svaki sajam skupljanje je iskustva i ocjenjivanje sebe i konkurencije pa je tako zaključeno da treba poraditi na izgledu štanda kako bi se dobila određena prepoznatljivost. To su samokritično svi prihvatili kao i zadovoljstvo kvalitetom proizvoda, ambalaže te zadovoljavanjem zakonskih uvjeta po pitanju ispitivanja proizvoda i sl.


Natrag
scroll to top