ZVONKO PECIKOZIĆ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Na sjednici Skupštine održanoj dana 22.11.2010. g. za predsjednika Obrtničke komore po treći put izabran je Zvonko Pecikozić iz Đurđevca. Za potpredsjednika Komore izabran je Miroslav Tremski iz Koprivnice.
Na konstituirajućoj sjednici verificirani su mandati članova Skupštine: Tremski Miroslava, Celiščak Vladimira, Vrabelj-Capek Marije, Blažek Smiljane, Kovačić Irene, Paša Dubravke, Ferčec Zorana, Rumenjak Đure, Huzjak Marijana, Konjačić Željke, Neduhal Dragutina, Švagelj Stanka, Pecikozić Zvonka, Lovrak Ivana, Andrašić Franje, Hadžija Ivane i Golubić Damira. Imenovan je Upravni odbor u sastavu: Tremski Miroslav, Celiščak Vladimir, Golubić Damir, Lovrak Ivan, Rumenjak Đuro i Neduhal Dragutin. Imenovan je Nadzorni odbor u sastavu: Preradović Jasna, Sović Ivana i Vincek Damir. Izabrani su predstavnici Obrtničke komore u Skupštinu HOK-a: Celiščak Vladimir i Rumenjak Đuro.
Pored navedenog, na sjednici je donesen Rebalans Proračuna za 2010.g., te je donesen Program rada i Financijski proračun za 2011.g. Odlučeno je da visina komorskog doprinosa u paušalnom iznosu ostane ista kao u prethodnim godinama.


Natrag
scroll to top