OBRTNICIMA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE I DALJE POVOLJNIJI KREDITI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Zagrebačka banka potpisali Dodatak ugovoru o poslovnoj suradnji na području kreditiranja obrtnika iz Koprivničko – križevačke županije.
U prostorijama Obrtničke komore, Predsjednik Obrtničke komore Zvonko Pecikozić i direktor poduzetničkog bankarstva Zagrebačke banke za regiju Središnja Hrvatska Tomislav Tolnaj potpisali su Dodatak ugovora o poslovnoj suradnji koji vrijedi do 31. prosinca 2011. godine. Temeljem tog Ugovora obrtnici mogu koristiti kredite za trajna obrtna sredstva uz nižu kamatnu stopu (trenutno oko 7,40 %) i nižu naknadu za obradu kreditnih zahtjeva (500 kuna). Ovi krediti imaju dodatnu važnost u situaciji kada su problemi s plaćanjem dosegli vrhunac. Oni omogućuju da se premoste rokovi plaćanja, te da se osigura koliko-toliko normalno poslovanje. Isto tako, izraženo je zadovoljstvo što se krediti mogu realizirati u vrlo kratkom roku. Ovom prigodom, pred brojnim predstavnicima medija promovirana je Obrtnička kartica. Javnosti je predstavljen njezin značaj. Gospodarski subjekti iz Koprivničko – križevačke županije pozvani su putem medija da se priključe projektu Obrtničke kartice na način da daju popuste korisnicima kartice.


Natrag
scroll to top