ODRŽAN 6. SAJAM POSLOVA U ĐURĐEVCU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu, 29. ožujka, u Đurđevcu je u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Križevci, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Đurđevca. održan šesti po redu Sajam poslova u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Sajam poslova namijenjen je nezaposlenim osobama, tražiteljima zaposlenja, poslodavcima, studentima, maturantima, učenicima završnih razreda osnovnih škola, te osobama koje žele graditi svoju karijeru.Na sajmu su se predstavile brojne tvrtke kao potencijalni poslodavci, obrazovne institucije, partneri u organizaciji te predstavnici civilnog sektora. Posjetiteljima su na ovaj način na jednom mjestu bile dostupne informacije o slobodnim radnim mjestima i mogućnostima dodatnog obrazovanja. Nezaposlene osobe imale su mogućnost izravno kontaktirati s potencijalnim poslodavcima i ispuniti upitnike te predati svoje životopise i zamolbe za zaposlenje. I ove godine posjetitelji su mogli koristiti računalni program „Moj izbor“. Posebna je pažnja bila usmjerena na važnost predstavljanja kompetencija s ciljem povećanja konkurentnosti na tržištu rada.Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Obrtničko učilište POUKA također su se predstavili na sajmu. Posebno su predstavljeni programi edukacija iz područja cjeloživotnog učenja i programi stručnog osposobljavanja Obrtničkog učilišta. Održana je i promocija upisa u obrtnička zanimanja u Koprivničko-križevačkoj županiji.

U sklopu sajma održana su dva okrugla stola na teme „Mobilnost radne snage u prekograničnom području Mađarska-Hrvatska” i "Postupak izbora budućih zaposlenika i važnost pripreme za razgovor s potencijalnim poslodavcem".


Natrag
scroll to top