PODJELA UVJERENJA O OSPOSOBLJAVANJU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Podjela Uvjerenja o osposbljavanju nezaposlenih osoba koje su uspješno završile program osposobljavanja u Obrtničkom učilištu POUKA održana je 3. srpnja 2012. Podjeli Uvjerenja su prisustvovali pročelnica Područne službe Križevci HZZ Jadranka Čapalija, voditeljica ispostave HZZ Koprivnica Biserka Golubić i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać.

O samom programu osposobljavanja za priprematelja jednostavnih jela i slastica koji je uspješno položilo 11 nezaposlenih osoba govorila je vršiteljica dužnosti stručnog voditelja obrazovanja Obrtničkog učilišta POUKA Jasmina Sinovec.

Prisutnima se obratila gđa Jadranka Čapalija te čestitala polaznicima na uspješno završenom programu osposobljavanja koje je Obrtničko učilište POUKA provodilo u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te izrazila želju da polaznici što prije pronađu zaposlenje u novom zanimanju. Tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać naglasio je da su Obrtnička komora i POUKA omogućili svim polaznicima polaganje ispita o stručnoj osposobljenosti pred komisijom Hrvatske obrtničke komore te će onima koji su uspješno položili ispit biti dodijeljena Uvjerenja HOK-a s kojima dobivaju mogućnost otvaranja vlastitog obrta. Tajnik Komore je istaknuo dobru suradnju Učilišta i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te izrazio želju da se suradnja nastavi u budućnosti.


Natrag
scroll to top