OBRTNICI I PODUZETNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE IZLAGALI NA SAJMU VIROEXPO 2013. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Od 18. do 20. siječnja 2013. godine u Virovitici je održan 18. međunarodni sajam gospodartsva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo.

U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica i PORA razvojne agencije Podravine i Prigorja tridesetak obrtnika i poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije predstavilo je svoje prozvode na sajmu Viroexpo, na 106 m2 unutarnjeg i 21 m2 vanjskog izložbenog prostora.

Sajam je u petak otvorio Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, a kao izaslanik predsjednika Hrvatske obrtnička komore prisutnima se obratio i potpredsjenik HOK-a Ivan Obad.

Kroz tri dana trajanja ova manifestacija privukla je veliki broj posjetitelja, kako velikim brojem izlagača tako i dodatim sadržajima – stručnim predavanjima i prigodnim programima. Na sajmu su se predstavili izlagači iz 22 zemlje, a zemlja partner ove godine bila je Kraljevina Belgija.


Natrag
scroll to top