U TIJEKU SU POMOĆNIČKI ISPITI U ŽUPANIJSKIM STRUKOVNIM ŠKOLAMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Strukovne škole s područja Koprivničko-križevačke županije započele su s provođenjem pomoćničkih ispita. Obrtnička škola Koprivnica, Strukovna škola Đurđevac i Srednja škola “Ivan Seljanec”, škole s područja Koprivničko-križevačke županije koje provode programe obrazovanje za obrtnička zanimanja po JMO-u krenule su s provođenjem pomoćničkih ispita u školskoj godini 2012./2013.

Praktični dijelovi ispita odrađeni su u cjelosti u Obrtničkoj škola Koprivnica te jednim dijelom u Strukovnoj školi Đurđevac. U provođenju ispita sudjeluju komisije imenovane od strane Hrvatske obrtničke komore čiji je zadatak utvrditi da li su naučnici usvojili znanja i vještine propisane nastavnim planom i programom. Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije održala je sastanke sa obrtnicima članovima navedenih komisija te od njih zatražila objektivan pristup i realno ocjenjivanje na ispitima.

Nakon održanih ispita Hrvatska obrtnička komora, učenicima koji su ispit uspješno položili, izdaje Svjedodžbu o pomoćničkom zvanju.


Natrag
scroll to top