ODRŽAN OKRUGLI STOL NA TEMU PROMOCIJE MJERA AKTIVNE POLITIKE ZAPOŠLJAVANJA I SAMOZAPOŠLJAVANJA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije u četvrtak, 23. svibnja, održan je okrugli stol na temu Partnerski pristup u promociji mjera aktivne politike zapošljavanja i samozapošljavanja.

Okrugli stol organizirao je HZZ Područni ured Križevci u suradnji s Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijskom komorom Koprivnica, PORA Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja, Koprivničkim poduzetnikom d.o.o. i Križevačkim poduzetničkim centrom, a sudjelovali su predstavnici navedenih partnera te predstavnici poslodavaca i korisnika mjera aktivne politike zapošljavanja.

Na samom početku sve prisutne pozdravila je gđa Jadranka Čapalija, pročelnica HZZ Područnog ureda Križevci te ukratko predstavila cilj ovog sastnaka, a to je predstavljanje mjera aktivne politike zapošljavanja u okviru Nacionalnog plana za poticanje zapošljavanja, mogućnosti korištenja potpore za samozapošljavanje, te dosadašnje rezultate i iskustva u provedbi projekta.

Kako bi se ojačalo partnerstvo na lokalnoj razini sve navedene partnerske institucije potpisale su sa HZZ Područnim uredom Križevci Sporazum o suradnji na promociji mjera aktivne politike zapošljavanja prema poslodavcima te o partnerstvu za samozapošljavanje. Nakon uvodnog izlaganja i potpisivanja sporazuma predstavnici svakog od partnera ukratko su prezentirali svoje aktivnosti vezane uz mjere aktivne politike zapošljavanja. Kao zaključak sastanka istaknuta je važnost partnerskog umrežavanja u provođenju ovog projekta.


Natrag
scroll to top