U TIJEKU EDUKACIJA „FINANCIJSKO-EKONOMSKO POSLOVANJE U OBRTU“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Obrtničkim učilištem POUKA organizira besplatne edukacije za obrtnike i poduzetnike.
Trenutno je u tijeku edukacija pod nazivom „Financijsko-ekonomsko poslovanje u obrtu“ namijenjena prvenstveno obrtnicima i knjigovodstvenim servisima, ali i svim drugim zainteresiranima. Edukaciju vodi gđa. Sanja Pernjak, dipl.oecc., stalna sudska vještakinja za računovodstvo i financije sa dugogodišnjim iskustvom u vođenju finacijskog, knjigovodstvenog i računovodstvenog poslovanja obrta i tvrtki.
Ovaj dvodnevni seminar održava se još danas, 30. siječnja, a neke od tema koje će se obraditi su iskazivanje plaća na JOPPD obrascu, fiskalizacija u prometu gotovinom i novosti u Zakonu o PDV-u.

Sljedeća planirana edukacija je „Poslovni plan“, a održati će se 4. i 5. veljače.

Svi zainteresirani obrtnici, poduzetnici te njihovi zaposlenici i članovi obitelji i dalje se mogu prijavljivati za preostale edukacije:

- Poslovni plan (Koprivnica, Križevci)
- Komunikacijske vještine (Koprivnica)
- Osnovna znanja o podučavanju naučnika (Koprivnica)
- Tehnike prodaje i prodajne vještine (Koprivnica)
- Upravljanje kadrovima (Koprivnica)
- Rješavanje problema i konflikata (Koprivnica)
- Upravljanje projektima (Koprivnica)
- Kako osmisliti i napisati projekt te dobivati sredstva iz EU fondova (Koprivnica)
- Kako provoditi EU projekt (Koprivnica)
Prijavnica za sudjelovanje se nalazi u privitku ovog teksta.
Ispunjenu prijavnicu možete dostaviti osobno na adresu Bjelovarska cesta 75a, faksom na broj 048/623-408 ili e-mail obrazovanje-kc@hok.hr

Sredstva za održavanje radionica osigurana su iz projekta Ministarstva poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2013.“, Mjera D – Obrazovanje za poduzetništvo i obrte te očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta, aktivnost D1. Obrazovanje za poduzetništvo, D1.1 Edukacija poduzetnika, obrtnika i zadrugara.


Natrag
scroll to top