ZAPOČEO 1. CIKLUS OSPOSOBLJAVANJA ZA ELEKTROZAVARIVAČE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 10. veljače 2014., u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA započela je stručno-teorijska nastava programa osposobljavanja za elektrozavarivače.
Osposobljavanje se provodi u okviru projekta „Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“ koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Prijave kandidata za program osposobljavanja trajale su od 17. do 28. siječnja 2014., a prijavilo se ukupno 39 kandidata. Od tog broja odabrano je 13 polaznika s područja Koprivnice, Križevaca i Đurđevca koji će pohađati program osposobljavanja u trajanju od 340 sati redovne nastave. Stručno-teorijska nastava u trajanju od 80 sati održavat će se do 28. ožujka 2014. u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA, a zatim započinje praktična nastava koju će izvoditi partneri u projektu Marvin d.o.o. iz Koprivnice, Rasco d.o.o. iz Kalinovca i S.C. Savjetovanje i usluge iz Križevaca.
Najbolji polaznici će u okviru projekta imati mogućnost polaganja atesta za nekoliko postupaka zavarivanja te će moći pohađati tečaj njemačkog jezika. Na taj način nezaposleni polaznici imaju priliku steći dodatne kompetencije koje im mogu olakšati zapošljavanje, a zaposleni usavršiti svoja znanja i vještine.
Prijave za 2. ciklus osposobljavanja za elektrozavarivače trajat će od 10. do 20.ožujka 2014. te pozivamo sve zainteresirane koji udovoljavaju uvjetima natječaja da prijavnicu i traženu dokumentaciju dostave osobno na adresu Obrtničkog učilišta POUKA, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica.
Više informacija o uvjetima i potrebnoj dokumentaciji za prijavu možete pronaći na web stranici projekta: www.ou-pouka.hr, putem mail adrese info@ou-pouka.hr ili na broj telefona 048/624-476.


Natrag
scroll to top