U KRIŽEVCIMA ODRŽANA POSLJEDNJA U NIZU RADIONICA ZA OBRTNIKE I PODUZETNIKE NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA PODUZETNIČKI IMPULS 2014. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 07. ožujka 2014. godine u Križevcima održana je treća i ujedno posljednja informativna radionica o mogućnostima kandidiranja projekata u okviru „Poduzetničkog impulsa 2014.“ namijenjena poduzetnicima i obrtnicima.

Radionica je održana u organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HGK Županijske komore Koprivnica i Koprivničkog poduzetnika d.o.o., a predavačice su bile Jasmina Sinovec (POK Koprivnica), Marina Šandor Krznarić (PORA).

Radionici je prisustvovalo dvadesetak poduzetnika i obrtnika kojima je ukratko predstavljen „Poduzetnički impuls" za 2014. godinu, mjere i aktivnosti za koje se mogu kandidirati, intenzitet bespovratnih potpora, uvjeti prijave te natječajna dokumentacija. Detaljno je pojašnjen Prijavni obrazac i Projektni prijedlog koje je potrebno popuniti s pripadajućom tablicom proračuna.

Predavači su također odgovarali na sva pitanja oko projektnih ideja poduzetnika i pripreme potrebne natječajne dokumentacije, te ih uputili da se za sve dodatne informacije obrate potpornim institucijama koje su ovu radionicu i organizirale.


Natrag
scroll to top