POZIV NA EDUKACIJU „UPRAVLJANJE PROJEKTIMA“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Edukacija će se održati u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, u Koprivnici, Bjelovarska cesta 75 a, od 12. do 13. ožujka 2014.g. s početkom u 17 sati.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Obrtničkim učilištem POUKA organizira besplatnu edukaciju Upravljanje projektima za koju su sredstva osigurana iz programa Ministarstva poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2013.“.

Predavač edukacije je profesor na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima, mag. znanosti Krunoslav Škrlec koji je objavio 12-ak znanstvenih i stručnih radova te sudjelovao na međunarodnim projektima.

Edukacija Upravljanje projektima obuhvaća:

- Što je projekt, vrste projekta
- Voditelj projekta i projektni tim
- Faze procesa upravljanja projektom
- Rizici upravljanja projektom
- EU projekti
- Upravljanje promjenama

Edukacija je namijenjena obrtnicima, poduzetnicima te njihovim zaposlenicima i članovima obitelji koji žele upoznati, svladati i usavršiti područje upravljanja projektima. Mogu ih pohađati početnici (ili sudionici na projektima) i eksperti s iskustvom (ili voditelji projekata) koji žele unaprijediti znanje.

Prijavnica za sudjelovanje se nalazi u privitku ovog teksta.
Ispunjenu prijavnicu možete dostaviti osobno na adresu Bjelovarska cesta 75a, faksom na broj 048/623-408 ili e-mail obrazovanje-kc@hok.hr


Natrag
scroll to top