11 NOVIH MAJSTORA STRUKE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Praktičnim dijelom ispita iz osnovnih znanja o podučavanju naučnika završen je prvi rok majstorskih ispita u 2014. godini.

U ovom roku u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije majstorski ispit prijavilo je 13 kandidata u ukupno 7 zanimanja – dimnjačar, frizer, kozmetičar, automehaničar, zidar, plinoinstalater i vodoinstalater, instalater grijanja i klimatizacije. Ispit je uspješno položilo 11 kandidata, jedan kandidat nije položio, a jedan je odustao od polaganja ispita u ovom roku.

Nakon niza godina u ovom roku majstorskih ispita imali smo kandidate u građevinskim zanimanjima, tri kandidata stekla su zvanje majstor zidar.

Kandidatima koji su uspješno položili sve propisane ispite biti će izdane potvrde o položenom majstorskom ispitu, a naknadno i diplome o majstorskom zvanju.

Odlukom Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore omogućeno je područnim obrtničkim komorama provođenje majstorskih ispita u sva 4 roka sukladno kalendaru majstorskih ispita. Tako se od sada za polaganje majstorskog ispita u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, uz rokove veljaču i rujan, može prijaviti i u rokovima svibanj i prosinac, i to najkasnije 45 dana prije početka roka. Prijave za rok svibanj zaključene su 21. veljače te u ovom roku imamo prijavljeno 11 kandidata u 7 zanimanja.


Natrag
scroll to top