POZIVAMO OBRTNIKE I PODUZETNIKE NA EDUKACIJU KAKO PROVODITI EU PROJEKT - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Edukacija „Kako provoditi EU projekt“ će se održati 22. i 23. travnja 2014. godine s početkom u 17 sati u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica. Edukacija je namijenjena obrtnicima, poduzetnicima te njihovim zaposlenicima i članovima obitelji.

Tokom dva dana trajanja ovog stručnog seminara polaznici će imati priliku saznati kako pomoću jednostavnih alata i procedura izbjeći najčešće greške i provesti EU projekt bez straha od kontrola Ugovornog tijela, nacionalnih ministarstva i/ili Europske Komisije.

Predavačica je Maja Balaško, dipl. oec. koja radi kao voditeljica projekata. Članica je tima za pripremu razvojnih projekata Grada Koprivnice za prijavu na strukturne fondove i sudjelovala je u izradi većeg broja kompletnih prijedloga za natječaje financirane sredstvima Europske unije.

Sredstva za održavanje radionica osigurana su iz projekta Ministarstva poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2013.“, Mjera D – Obrazovanje za poduzetništvo i obrte te očuvanje tradicijskih i umjetničkih obrta, aktivnost D1. Obrazovanje za poduzetništvo, D1.1 Edukacija poduzetnika, obrtnika i zadrugara.

Prijaviti se možete osobno na adresu Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, faxom na 048/623-408 ili e-mail obrazovanje-kc@hok.hr


Natrag
scroll to top