PRAKTIČNA NASTAVA U OKVIRU OSPOSOBLJAVANJA ZA ELEKTROZAVARIVAČE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Prva grupa polaznika osposobljavanja za elektrozavarivače odradila je pola satnice praktične nastave. Uz nadzor mentora, polaznici uspješno stječu vještine i znanja potrebna za poslove elektrozavarivača. Osposobljavanje se provodi u okviru projekta „Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“ koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a besplatno je za sve polaznike.

Iz projekta planirana je i nabava tri aparata za zavarivanje, koji će nakon što završi procedura javne nabave, biti dostavljeni partnerima koji će opremu koristiti za još uspješnije provođenje praktične nastave.

Prvi ciklus osposobljavanja pohađa ukupno 13 polaznika s područja Koprivničko-križevačke županije koji su odslušali stručno-teorijski dio programa.

Praktičnu nastavu provode partneri u projektu Marvin d.o.o. iz Koprivnice, Rasco d.o.o. iz Kalinovca i S.C. Savjetovanje i usluge iz Križevaca.

Po uspješnom završetku programa polaznici će pristupiti završnoj provjeri koja obuhvaća provjeru znanja i stečenih vještina, a najbolji kandidati će imati mogućnost polagati atest te pohađati tečaj njemačkog jezika u struci.


Natrag
scroll to top