OBRTNIČKO UČILIŠTE POUKA IZVOĐAČ NASTAVE ZA PORA RAZVOJNU AGENCIJU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtničko učilište POUKA izvođač je edukacija koje organizira PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u sklopu programa „Poduzetnički impuls 2013.“ Ministarstva poduzetništva i obrta.
Prošlog tjedna u prostorima PORA-e održana je edukacija Kreiranje brenda kojoj je prisustvovalo 14 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije. Predavačica mr.sc. Sanja Ostroški je interaktivnim pristupom polaznicima prezentirala potrebne preduvjete za brendiranje proizvoda, postupak brendiranja, primjere najpoznatijih brendova, važnost brendiranja proizvoda i produktivnog marketinga.

Isto tako, sljedećeg tjedna POUKA će izvoditi edukaciju Tehnike prodaje i prodajne vještine, 23. i 24. travnja 2014. u prostorima PORA Razvojne agencije, Florijanski trg 4, Koprivnica s početkom od 9 sati.

Prodaja i uvjeravanje dio su svakodnevne komunikacije i međuljudskih odnosa o kojima uvelike ovisi uspjeh na privatnom i poslovnom planu. Edukacija je zato prilika poduzetnicima i obrtnicima da unaprijede prodajne vještine i poboljšaju svoju konkurentnost kroz sljedeće teme: Razvoj vještine prodaje, koncepti prodaje, modeli prodaje, kako i gdje tražiti potencijalne kupce, pregovaranje i kako uspjeti u prodaji.


Natrag
scroll to top