POVOLJNI KREDITI ZA OBRTNIKE U RAIFFEISEN BANCI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije potpisala je s Raiffeisen bankom Ugovor o poslovnoj suradnji u realizaciji programa kreditiranja obrtnika.

Predsjednik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i direktor regije Raiffeisen Austria d.d. Nikola Gomerčić u srijedu 21. svibnja 2014. potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji kojim se obrtnicima iz Koprivničko-križevačke županije omogućava dobivanje kredita po povoljnijim uvjetima.

Uvjeti koje obrtnici moraju ispunjavati za odobravanje kredita je članstvo u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, plaćen komorski doprinos, poslovanje minimalno godinu dana (bez gubitka i blokade računa) te otvoren račun u RBA.

Kreditnom linijom za obrtnike obuhvaćeni su kratkoročni (do 12 mjeseci) i dugoročni krediti (do 10 godina). Godišnja kamatna stopa za kratkoročne kredite iznosi 7,5%, a za dugoročne 6,9%+1-mjesečni EURIBOR.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u poslovnice Raiffeisen banke ili u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije.


Natrag
scroll to top