ODRŽAN 16. MEĐUNARODNI SAJAM PODUZETNIŠTVA MESAP 2014. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Na sajamskom prostoru u Nedelišću od 13. do 15. lipnja 2014. godine održan je 16. po redu Međunarodni sajam poduzetništva "MESAP 2014.". U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije, PORA Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HGK Županijske komore Koprivnica i Grada Koprivnice na zajedničkom izlagačkom prostoru od 72 m?, predstavilo se 17 izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije.
Sajam je započeo u petak 13. lipnja 2014. godine svečanim otvorenjem kojemu su nazočili pomoćnik ministra prometa, pomorstva i infrastrukture, Veselin Biševac, župan Varaždinske županije Predrag Štromar, predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec, domaćin sajma načelnik općine Nedelišće Darko Danija i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je ujedno i otvorio sajam. Svečanom otvorenju ispred Koprivničko-križevačke županije nazočio je zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije gospodin Darko Sobota sa suradnicima.
Uz izložbeno-prodajni dio sajma, ovogodišnji „MESAP 2014." ponudio je i specijaliziranu 12. po redu sajamsku manifestaciju vina i vinske opreme u okviru koje su održana predavanja za vinogradare.


Natrag
scroll to top