KOMORA NOSITELJ TEHNIČKO FINANCIJSKE ORGANIZACIJE 17.OGS-A - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Održana 2. sjednica Organizacijskog odbora 17. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije u Križevcima U ponedjeljak, 30. lipnja 2014. godine održana je 2. sjednica Organizacijskog odbora 17. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije u Križevcima.
Organizacijski odbor donio je odluku da Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije bude nositelj tehničke organizacije i financijsko-komercijalnog poslovanja 17. obrtničkog i gospodarskog sajma a za direktora je ponovno imenovan tajnik Komore Božo Barać.
Razgovarano je o ostalim organizacijskim pripremama za 17. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije. Dogovorene su aktivnosti i zaduženja. Utvrđeno je da tema ovog sajma bude vezana uz poljoprivredu. Sajam će se održati od 07.-09. studenog 2014. godine u Sportskoj dvorani i dvorani Gimnazije. Zaključeno je da se trebaju naći modeli kako privući što više posjetitelja na sajam, a što je ocijenjeno kao najveći nedostatak zadnjih nekoliko sajmova.
Na sastanku su bili prisutni gradonačelnik Branko Hrg, njegov zamjenik Tomislav Katanović, ostali predstavnici Grada Križevaca,Turističke zajednice Grada i Županije, PORA-e, Udruženja obrtnika Križevci i Županijske Obrtničke Komore.


Natrag
scroll to top