ODRŽANA SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 17. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. održana je 3. sjednica Organizacijskog odbora 17. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.
Prva točka dnevnog reda jučerašnje sjednice bio je odabir oprematelja ovogodišnjeg sajma. Od pristiglih ponuda, kao najpovoljnija odabrana je ponuda zadruge Slavonija iz Orahovice.
Od ostalih tema raspravljalo se o programu sajma te su prisutni iznijeli niz konstruktivnih ideja od kojih će se do slijedeće sjednice sastaviti okvirni program.
Odlučeno je da će tema 17. po redu Obrtničkog i gospodarskog sajma biti poljoprivreda, a program će, uz već tradicionalne sadržaje kao što su modna revija i revija frizura, biti upotpunjen novim zanimljivim događanjima.
Ulaz će se naplaćivati po cijeni od 10 kn, a kupljena ulaznica biti će i kupon za nagradnu igru.
Sajam će se održati od 7. do 9.11.2014. godine u Križevcima u prostoru sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca, a popratni sadržaji u dvorani Gimnazije I. Z. Dijankovečkog. Nositelj tehničke organizacije i financijsko-komercijalnog poslovanja Sajma je Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije.


Natrag
scroll to top