PODJELA UVJERENJA O OSPOSOBLJAVANJU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. godine u prostorima Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije, u Koprivnici, upriličena je svečana podjela Uvjerenja o osposobljavanju nezaposlenih osoba koje su uspješno završile program osposobljavanja za obavljanje poslova montera autonomnih energetskih sustava iz obnovljivih izvora energije.

Uvodno se polaznicima obratila ravnateljica Obrtničkog učilišta Pouka, Jasmina Sinovec, koja je izrazila zadovoljstvo visokom motiviranošću kandidata koji su pohađali program osposobljavanja. Ujedno je iskoristila priliku da prisutne upozna sa projektom „Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“.

Tajnik Obrtničke komore Koprivničko – križevačke županije gospodin Božo Barać je pozdravio prisutne te poručio polaznicima da su završili program koji je moderan, koji je tražen na tržištu rada te da se nada njihovom brzom zaposlenju.

Prisutnima se obratila i gđa Jadranka Čapalija, predstojnica HZZ Područnog ureda Križevci te čestitala polaznicima na uspješno završenom programu osposobljavanja koje je Obrtničko učilište POUKA provodilo u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje te izrazila želju da polaznici što prije pronađu zaposlenje u novom zanimanju.

U ime Koprivničko – križevačke županije prisutne je pozdravio župan Darko Koren koji je pohvalio aktivnosti Obrtničko učilište Pouka na području cjeloživotnog obrazovanja kadrova koji su potrebni našem gospodarstvu i boljem zapošljavanju.

Program osposobljavanja za obavljanje poslova montera autonomnih energetskih sustava iz obnovljivih izvora energije pohađalo je 10 nezaposlenih osoba kojima je ovo bila prilika za nadogradnju znanja i vještina, kako bi postali konkurentniji na tržištu rada. Program je proveden u okviru mjere aktivne politike zapošljavanja.


Natrag
scroll to top