PRIJAVITE SE ZA IZLAGANJE NA SAJMU MESAP 2015. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Od 12. do 14. lipnja 2015. godine u Nedelišću će se održati 17. po redu međunarodni sajam poduzetništva “MESAP 2015” Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i HGK Županijska komora Koprivnica započeli su s pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će svoje proizvode predstaviti na 17. po redu međunarodnom sajmu poduzetništva “MESAP 2015” u Nedelišću.

Međunarodni sajam poduzetništva „MESAP 2015“, organiziran je pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i središnji je poslovni događaj za poduzetnike i obrtnike u široj regiji koja uz Hrvatsku obuhvaća Sloveniju, Mađarsku, Austriju, Njemačku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Italiju.

MESAP izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa.

U okviru «MESAP-a 2015» održati će se:

- 17. Međunarodni sajam poduzetništva

- 13. Stočarska izložba Međimurske županije

- 13. Sajam vina i vinarske opreme

te stručni skupovi i kulturno-zabavni sadržaj.

Za sve izlagače s područja Koprivničko-križevačke županije, koji će izlagati na zajedničkom izlagačkom prostoru troškove izlaganja snose organizatori zajedničkog nastupa, a nastup na sajmu sufinancirat će se sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa "PODUZETNIČKI IMPULS" Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu.

Molimo zainteresirane za izlaganje da se jave u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije najkasnije do 22. svibnja 2015. godine.


Natrag
scroll to top