OBRTNICIMA PREDSTAVLJEN JAVNI POZIV MINISTARSTVA PODUZETNIŠTVA I OBRTA „DOMAĆI SAJMOVI“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U utorak, 19. svibnja u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održano je predstavljanje Javnog poziva iz programa Poduzetnički impuls 2015. „Domaći sajmovi“.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i HGK Županijska komora Koprivnica za obrtnike su organizirali predstavljanje natječaja koji je raspisalo Ministarstvo poduzetništva i obrta za dodjelu bespovratnih sredstava za izlaganje na domaćim sajmovima. Prijavom na natječaj obrtnici mogu osigurati do 100% financiranja izlagačkog prostora na sajmovima, putnih troškova i troškova transporta izložaka, troškova smještaja te izrade promidžbenih materijala.

Na radionici je bilo prisutno petnaestak obrtnika sa kojima su, nakon prezentacije samog natječaja, djelatnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i PORA razvojne agencije popunjavali natječajnu dokumentaciju. Obrtnici koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati radionici mogu se i dalje javiti u Obrtničku komoru te će im se pružiti potrebne informacije i pomoć oko prijave na natječaj.


Natrag
scroll to top