PRIJAVITE SE NA POSLOVNE SUSRETE HRVATSKIH I ŠTAJERSKIH PODUZETNIKA U GRAZU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Poslovni susreti hrvatskih i štajerskih poduzetnika i obrtnika održat će se 22. listopada 2015. u Grazu, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Europske poduzetničke mreže, u suradnji s Hrvatsko – austrijskom trgovinskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom te ICS - Internationalisierungscenter Steiermark GmbH.

Sektori od interesa za poduzetnike i obrtnike obije strane su raznovrsni, a obuhvaćaju preradu plastike, kemijsku industriju, drvnu industriju, graditeljstvo, industriju papira, tekstilnu i kožarsku industriju te prehrambenu industriju.

Cilj poslovnih susreta je pružanje mogućnosti hrvatskim poduzetnicima i obrtnicima da prema unaprijed određenoj satnici održe kratke informativne razgovore sa svojim kolegama poduzetnicima i obrtnicima iz Austrije.

Prema dosadašnjem iskustvu, ovakvi razgovori su često poslužili kao temelj za buduća poslovna partnerstva, jer su bili kvalitetna osnova za suradnju sa potencijalnim partnerima iz Austrije.

Poduzetnici i obrtnici zainteresirani za ove poslovne razgovore trebaju ispunjeni prijavni obrazac (u prilogu ovog članka) poslati u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na mail ok.koprivnica@hok.hr najkasnije do petka 29. svibnja. Prijavnica se po mogućnosti popunjava na engleskom jeziku, a poželjne su što konkretnije informacije o tvrtci / obrtu, djelatnosti i obliku suradnje koji se traži ili nudi.

Profili zainteresiranih hrvatskih poduzetnika i obrtnika će biti proslijeđeni predstavnicima Hrvatsko-austrijske trgovinske komore i ICS - Internationalisierungscenter Steiermark GmbH kako bi oni s austrijske strane, među austrijskim poduzetnicima, potražili adekvatne sugovornike za poslovne susrete.

Sudjelovanje na poslovnim razgovorima u Grazu je besplatno, a sudionici snose sami troškove puta.

Natrag
scroll to top