ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG VIJEĆA OBRTNIČKOG UČILIŠTA POUKA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 6. srpnja 2015. održana je prva ovogodišnja sjednica Upravnog vijeća Obrtničkog učilišta POUKA.

Ravnateljica Jasmina Sinovec, sukladno dnevnom redu sjednice, upoznala je okupljene članove Upravnog vijeća sa aktivnostima koje je Učilište provodilo od posljednje sjednice. Isto tako, ravnateljica je prezentirala Izvješće o radu za 2014. godinu koje je jednoglasno prihvaćeno.

Predsjednik Upravnog vijeća Božo Barać prezentirao je Financijsko izvješće koje je jednoglasno prihvaćeno te je od strane članova Vijeća pohvaljen pozitivan financijski rezultat na kraju prošle godine.

Od ostalih tema raspravljalo se o planiranim aktivnostima u budućem razdoblju te je tako spomenuta mogućnost proširenja suradnje sa susjednim Obrtničkim komorama, ali isto tako i s potencijalnim partnerima iz inozemstva (Hercegbosanska županija te ustanova za obrazovanje odraslih KaniszaTiszk iz Mađarske) s kojima su već uspostavljeni prvi kontakti.

Upravno vijeće iskazalo je iznimno zadovoljstvo rezultatima postignutim u prošloj godini i aktivnostima provedenim u prvoj polovici ove godine te izrazilo nadu da će i tekuća godina završiti jednako uspješnim rezultatima.


Natrag
scroll to top