OBJAVLJEN JAVNI POZIV PROGRAM POTICANJA PODUZETNIŠTVA I OBRTA ZA 2015. GODINU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ministarstvo poduzetništva i obrta otvorilo je drugi krug javnih poziva za sufinanciranje projekata poduzetnika i obrtnika iz programa „Poduzetnički impuls“- – Programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2015. godinu.

Unutar Prvog programskog područja, otvoreni su Javni pozivi za slijedeće aktivnosti:

- Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti;
- Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije.

U okviru Javnog poziva za Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti, prijavu mogu podnijeti mikro poduzetnici koji su prema Odluci o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti NKD 2007 registrirani za područje:

·E (Opskrba vodom; Uklanjanje otpadnih voda, gospodarenje otpadom te djelatnosti sanacije okoliša), Odjeljak 36-39
·Skupina 45.2 (Održavanje i popravak motornih vozila)
·Područje I (Ugostiteljski objekti iz skupine: Hoteli, Kampovi i druge vrste ugostiteljskih objekata za smještaj i Restorani)
·J (Informacije i komunikacije)
·N (Administrativne i pomoćne uslužne djelatnosti)
·P (Obrazovanje)
·Q (Djelatnosti zdravstvene zaštite i socijalne skrbi) i
·S (Ostale uslužne djelatnosti).

U okviru Javnog poziva Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije, prijavu mogu podnijeti mikro poduzetnici koji su prema Odluci o Nacionalnoj klasifikaciji djelatnosti NKD 2007 registrirani za područje:

·C (Prerađivačka industrija), Odjeljak 10-32

Prijave se podnose od 20. srpnja 2015. do 03. kolovoza 2015. godine.
Podaci o Javnim pozivima, kao i pripadajućoj dokumentaciji dostupni su na slijedećem linku: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=4118.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a ili na tel. 048/623-408.


Natrag
scroll to top