ODRŽANA SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 18.OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Organizacijski odbor 18. Obrtničkog i gospodarskog sajma, pod predsjedanjem Predsjednika odbora g. Darka Korena, župana Koprivničko-križevačke županije održao je radni sastanak u Maloj gradskoj vijećnici u Križevcima.

Na dnevnom redu su bile organizacijske pripreme za Obrtnički i gospodarski sajam koji će se održati od 6.-8. 11. 2015. pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta.

Utvrđen je program sajma u okviru kojeg će uz tradicionalni dio programa (prezentacija obrtničkih zanimanja, modna revija i revija frizura, izložba malih životinja itd.) biti organizirane prezentacije i seminari: „Prezentacija obrtničkih zanimanja-primjeri dobre prakse“ i seminar „Prvi korak u poduzetništvo“ u petak, „Mogućnosti financiranja poduzetničkih projekata iz EU sredstava“ i „Internet marketing - Zašto imati web stranicu“ u subotu, Predstavljanje mjere iz programa ruralnog razvoja RH 2014-2020. i Predstavljanje županije Zala, Republika Mađarska u nedjelju.

Zabavni program prilikom otvorenja sajma pripremit će Turistička zajednica županije i Turistička zajednica grada Križevaca, s time da će za vrijeme cijelog sajma biti organizirano predstavljanje turističke ponude naše županije u suradnji s udrugama uzgajivača konja „Bilogorski rendžeri“ i „Potkalnički konjari“.

Odlučeno je da će cijena ulaznice za sajam biti 10 kn, te da će kao dio nagradne igre poslužiti za evidentiranje broja posjetitelja sajmu, a prva nagrada će biti mini traktor koji će organizatori osigurati u suradnji s tvrtkom Pevec koja će i ove godine biti jedan od sponzora Obrtničkog i gospodarskog sajma.

Župan g .Darko Koren pozvao je sve suorganizatore da ulože dodatni napor za animiranje što većeg broja izlagača i posjetitelja, a informirao je ostale članove organizacijskog odbora o načinu predstavljanja Požeško-slavonske županije koja je županija partner na 18. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije.

ORGANIZATOR SAJMA: Koprivničko-križevačka županija. SUORGANIZATORI: Grad Križevci, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HKG Županijska komora Koprivnica, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci i Turistička zajednica grada Križevaca.

Nositelj tehničke i financijske organizacije: Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije.


Natrag
scroll to top