HEP OPSKRBA I HRVATSKA OBRTNIČKA KOMORA PODUPIRU OBRTNIKE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore i HEP Opskrbe osigurati će se povoljnije cijene opskrbe električnom energijom za obrtnike na području cijele Hrvatske


Zagreb, 12. studenoga 2015.- Svečanim potpisivanjem Sporazuma u prostorijama Hrvatske obrtničke komore (HOK), definirana je suradnja HEP Opskrbe i Hrvatske obrtničke komore s namjerom poticanja razvoja obrtništva kroz povoljnije cijene električne energije. Temeljem Sporazuma HOK-a s HEP Opskrbom, osigurava se pravna podloga za povoljnije uvjete opskrbe električnom energijom za članove Hrvatske obrtničke komore na području cijele Hrvatske.


Sporazum su potpisali direktorica HEP Opskrbe mr.sc. Tina Jakaša, dipl.ing, te predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.


Hrvatska obrtnička komora okuplja gotovo 77.000 obrta koji čine respektabilan udio u gospodarstvu Republike Hrvatske pa je povećanje konkurentnosti članova, kroz uštede koje će ostvariti, mjerljiv doprinos u ukupnim gospodarskim aktivnostima. HEP Opskrba vodeći je opskrbljivač na tržištu električne energije u Republici Hrvatskoj s više od 68.000 kupaca kategorije poduzetništvo i kućanstvo, kojima svakodnevno pruža pouzdanu i sigurnu opskrbu energijom.


Natrag
scroll to top