Upisi u program usavršavanja za voditelja za izradu i provedbu EU projekata - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtničko učilište POUKA vas poziva na upis u program usavršavanja za VODITELJA ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA. Program je verificiran od strane Ministarstva, znanosti, obrazovanja i sporta, a po uspješnom završetku programa polaznicima se izdaje Uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u radnu knjižicu. 

ZAŠTO UPISATI PROGRAM? Od ulaska u Europsku uniju, Republici Hrvatskoj je na raspolaganju sve veći iznos sredstava iz različitih fondova (Europski fond za regionalni razvoj, Kohezijskih fond, Europskih socijalni fond, Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj, Europski fond za pomorstvo i ribarstvo...). Povlačenje sredstava se odvija kroz prijavu projektnih prijedloga na natječaje, odobravanje projektnih prijedloga i provođenje projekata, za što je sve potrebno dodatno znanje uz već stečenu stručnu spremu. Porastom sredstava na raspolaganju, potrebno je raditi i na jačanju kapaciteta za povlačenje tih sredstava pa se stoga javlja i  potreba za edukacijom kvalitetnog kadra na području upravljanja projektnim ciklusom te privlačenja sredstava iz EU. Iako na tržištu postoje brojni kratkotrajni seminari i edukacije koji se bave ovom tematikom, pohađanje ovakvog tipa formalnog programa jedini je model sustavnog učenja kojim se stječu kompetencije za izradu i provedbu projekata. 

TRAJANJE PROGRAMA: 156 sati (80 sati stručno-teorijske nastave i 76 sati vježbi)

UVJET UPISA: završena viša ili visoka škola, poznavanje engleskog jezika i rada na računalu

DOKUMENTACIJA POTREBNA ZA UPIS:
- prijavnica (u privitku) 
- rodni list (original, ne stariji od 6 mjeseci)
- domovnica (original)
- diploma završene više ili visoke škole (original)
- kopija osobne iskaznice

ROK ZA PRIJAVU: 30.11.2015. 

PRIJAVA:
osobno, na adresi Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica

Obrtničko učilište raspolaže suvremenim nastavnim sredstvima i pomagalima - interaktivnim pločama, projektorima i računalima, a program izvode vrhunski stručnjaci iz područja apliciranja i provedbe EU projekata. Nastava započinje u prosincu 2015. godine, a odvijat će se 3 puta tjedno po dogovorenom rasporedu. Po završetku programa polaznicima se izdaje Uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u elektronsku radnu knjižicu.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 048/624-476 ili e-mail info@ou-pouka.hr 


 

Natrag
scroll to top