ODRŽAN ZAVRŠNI ISPIT POLAZNIKA PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA ZA OBAVLJANJE POSLOVE ELEKTROZAVARIVAČA/ICE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtničko učilište Pouka u suradnji s HZZ Područnim uredom Bjelovar provodilo je program osposobljavanja nezaposlenih osoba za poslove elektrozavarivača/ice.


U utorak, 24. studenog 2015.godine, u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Bjelovaru održan je pismeni dio ispita polaznika programa osposobljavanja za obavljanje poslova elektrozavarivača, nakon čega je praktični dio ispita održan u tvrtki Hittner d.o.o.


Osposobljavanje je provedeno za 10 polaznika s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Cjelokupan programa osposobljavanja realizirao se u trajanju od 309 sati, od toga su 59 sati teorijske nastave polaznici odslušali u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Bjelovaru, a 250 sati praktične nastave polaznici su pohađali kod izvođača koji su udovoljavali kadrovskim i materijalnim uvjetima propisanim u Nastavnom planu i programu. Izvođači praktične nastave bili su Hittner d.o.o., Rasco d.o.o.i Elektrometal d.d.


Polaznicima će biti dodijeljena Uvjerenja o osposobljavanju koja se upisuju u elektronsku radnu knjižicu.

Natrag
scroll to top