PREZENTACIJE DEFICITARNIH OBRTNIČKIH ZANIMANJA ZA UČENIKE I RODITELJE 8. RAZREDA OSNOVNIH ŠKOLA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U sklopu projekta „Hoću biti vješt(đ)ak“ u tijeku je održavanje motivacijskih radionica za učenike i roditelje 8. razreda osnovnih škola na području Koprivničko-križevačke županije.


Cilj provedbe radionica je povećati motivaciju učenika za upis u deficitarna obrtnička zanimanja. Na radionicama se prezentiraju deficitarna obrtnička zanimanja koja je moguće upisati u tri strukovne škole na području Koprivničko-križevačke županije, a poseban naglasak stavljen je na prednosti koje proizlaze iz upisa u neko od tih zanimanja poput: lakšeg zaposlenja, mogućnosti otvaranja vlastitog obrta, stipendiranja tijekom školovanja te općenito smanjenja predrasuda koje postoje prema upisu u deficitarna zanimanja kod roditelja i učenika.


Voditeljica projekta Jasmina Sinovec, do sada je održala motivacijske radionice za učenike i roditelje u OŠ „Grgura Karlovčana“ Đurđevac, roditelje učenika OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica i učenike OŠ Sokolovac.


U planu je održavanje prezentacija deficitarnih obrtničkih zanimanja za učenike 8. razreda i njihove roditelje u svim osnovnim školama na području Koprivničko-križevačke županije.


Detaljnije informacije o projektu dostupne su i na našoj Facebook stranici „Hoću biti vješt(đ)ak“:https://www.facebook.com/Ho%C4%87u-biti-vje%C5%A1t%C4%91ak-1634730100148735/?fref=ts


 






Natrag
scroll to top