U OKVIRU PROJEKTA „PODUZETNIK ZA PET“ ODRŽAN SAJAM UČENIČKIH ZADRUGA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U sklopu projekta „PODUZETNIK ZA PET“ u subotu, 19.ožujka 2016.godine u prostorijama Strukovne škole Đurđevac održan je sajam učeničkih zadruga. Na sajmu su nastupile brojne učeničke zadruge osnovnih i srednjih škola iz Koprivničko-križevačke županije kao i iz ostalih županija. Kroz sudjelovanje na sajmovima predstavljaju se proizvodi i usluge učenika koji time razvijaju svoje marketinške vještine ali i upoznaju rad drugih učeničkih zadruga u Hrvatskoj.


Sajam je otvorila gđa Melita Ivančić, pročelnica Službe ureda župana u Koprivničko-križevačkoj županiji, koja je ujedno iskazala zadovoljstvo i pohvalila ovu inicijativu koja ima za cilj poticanje poduzetničkih vještina učenika osnovnih i srednjih škola.


Prisutne je ispred nositelja projekta pozdravio ravnatelj Strukovne škole Đurđevac, gospodin Mirko Peršinović te partneri u projektu gospodin Božo Barać, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i gđa Melita Birčić, ravnateljica PORA Razvojne agencije Podravine i Prigorja. Učenicima i ostalim prisutnima obratio se i gradonačelnik grada Đurđevca gospodin Željko Lacković, koji je pohvalio osnivanje i rad učeničkih zadruga koje su ujedno i uvod u svijet poduzetništva u koji učenici ulaze po završetku školovanja.


Sajam učeničkih zadruga samo je jedna od brojnih aktivnosti koje se organiziraju u sklopu projekta projekta „PODUZETNIK ZA PET“, vrijednog 288.087,71 kuna, čiji je nositelj Strukovna škola Đurđevac dok su partneri Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.


Natrag
scroll to top