ŽUPAN KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ODRŽAO PRIJAM ZA DOBITNICU NAGRADE „ŠEGRT HLAPIĆ“ I DOBITNIKA „STATUE ZLATNE RUKE S POVELJOM“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom upriličio je prijam za dobitnike nagrada „Šegrt Hlapić“ i „Statue Zlatne ruke s poveljom“. Gospođa Marija Posavec, vlasnica frizerskog salona „Mulier” iz Koprivnice primila je nagradu „Šegrt Hlapić” za najboljeg mentora, a gospodin Darko Frankol, vlasnik obrta „Moby Dick” primio je nagradu „Statua Zlatne ruke s poveljom". Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren istaknuo je kako Županija na jedan simboličan način uvijek pokušava naglasiti sve ono što je dobro i pozitivno u našem društvu.


Tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać naglasio je kako su ove nagrade vrijedne jer ukazuju na dugogodišnji trud i rad ovih dvaju obrtnika te dodao kako je Darko Frankol jedan od troje obrtnika iz cijele Hrvatske osvojio ovu nagradu isto kao i Marija Posavec. Tajnik Barać govorio je i o kriterijima za osvajanje ovih vrijednih nagrada te poželio da i u budućnosti imamo takve obrtnike s čijim uspjesima ćemo se ponositi.


Važno je napomenuti da se ove nagrade dodjeljuju za dugogodišnje uspješno bavljenje obrtom, doprinos razvitku komorskog sustava, obrazovanja, očuvanja tradicije i na drugim područjima, a dobitnike je za ovu nagradu predložila Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije. Dobitnici nagrada izrazili su veliku zahvalu za nagrade koje su im veliki poticaj za daljnji rad.


 


 


Natrag
scroll to top