19. Obrtnički i gospodarski sajam održati će se na već tradicionalnoj lokaciji sportske dvorane O.Š. Ljudevit" />
ODRŽANA PRVA SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA 19. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

19. Obrtnički i gospodarski sajam održati će se na već tradicionalnoj lokaciji sportske dvorane O.Š. Ljudevita Modeca u Križevcima od 11. do 13. studenog 2016. godine.

U ponedjeljak 29. kolovoza 2016. održana je prva sjednica Organizacijskog odbora 19. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.

Članovi Organizacijskog odbora odlučili su kako će i ove godine uvjeti izlaganja  ostati nepromijenjeni isto kao i cijena ulaznice za posjetitelje koja će kao i do sada iznositi 10 kn.

Tema ovogodišnjeg sajma biti će „Inovacije i nove tehnologije“, a u skladu s temom predstaviti će se brojni zanimljivi izlagači iz ovog područja. 

Na svojoj prvoj sjednici Organizacijski odbor izabrao je direktora ovogodišnjeg sajma. Kao i protekle tri godine ovu funkciju vršiti će Božo Barać, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.


Natrag
scroll to top