ODRŽANA INFO RADIONICA NA TEMU OTVORENOG POZIVA „E-IMPULS“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 31.08.2016.g. u HGK Županijskoj komori Koprivnica održana je info radionica na temu otvorenog javnog poziva za dostavu projektnih prijedloga Ministarstva poduzetništva i obrta  – „E-IMPULS“. Svrha javnog poziva je jačanje konkurentnosti u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga.


Organizatori radionice bili su: Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i HGK Županijska komora Koprivnica. Na radionici su prezentirani uvjeti natječaja, prihvatljivost korisnika, način prijave, prihvatljivost troškova te način ispunjavanja obrazca u MIS-u za prijavitelje.


Prijavitelji natječaja mogu biti: mikro i mali poduzetnici i obrtnici, a rok za prijavu je do 30.09.2016.g.  U okviru natječaja osigurano je 250.000.000,00 HRK. Najniža vrijednost potpore koja se može dodjeliti pojedinom projektu je 30.000,00 HRK, a najviša 300.000,00 HRK. Maksimalna vrijednost potpore koja se može dodjeliti poduzeću prema veličini iznosi 65% za malo poduzeće, a 85% za mikro poduzeće. Prihvatljive aktivnosti za ulaganje su: ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice ili proširenjem kapaciteta postojeće poslovne jedinice u sektorima proizvodnje i proizvodnih usluga, te pružanje savjetodavnih usluga neophodnih za predmetna ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu u sektorima proizvodnje i proizvodnih usluga.


Na radionici je prisustvovalo 30 poduzetnika i obrtnika. Zainteresirani obrtnici mogu se obratiti Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije ili drugim navedenim institucijama organizatorima radionice za dodatna pitanja.


Natrag
scroll to top