OBRTNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE IZLAGALI U KRAPINI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Na 24. Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini, održanom od 8. – 10. rujna 2016. godine Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije organizirala je nastup za svoje članove.


Na sajmu su od obrtnika sa područja Koprivničko-križevačke županije svoje proizvode izložili: RESTORAN KLAS, vl. Mirjana Šeb-Čižmešija, EMBER, obrt za izradu suvenira, vl. Marko Solar, MOBY DICK proizvodnja, trgovina i popravak obuće i kožne galanterije, vl. Frankol Darko , METALOPLASTIKA, obrt za preradu i plastificiranje metala, vl. Damir Krulić te Obrtničko učilište POUKA. Izlaganje na sajmu je za sve obrtnike bilo besplatno. Sajam je izuzetno dobro posjećen, a obrtnici su iskazali zadovoljstvo i želju da i u buduće nastupaju na Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini.


Ovogodišnji 24. po redu Zagorski gospodarski zbor otvorila je izaslanica predsjednika Vlade Sunačana Glavak. Uz ostale uzvanike otvorenju su nazočili i ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat, predsjednik OK KZŽ Davor Pleško, predsjednik HGK Županijske komore Krapina Josip Grilec, predsjednik HOK Dragutin Ranogajec, župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar te ministar gospodarskog razvoja i tehnologije RSLO Zdravko Počivalšek.


Natrag
scroll to top