MAJSTORSKI ISPITI U TIJEKU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije provodi se I ispitni rok majstorskih ispita u 2017. godini. U ovom roku majstorski ispit polaže 12 kandidata u 12 zanimanja: fasader, autolakirer, kozmetičar, mehaničar poljoprivredne mehanizacije, trgovac, dimnjačar, plinoinstalater, frizer, elektroinstalater, kuhar, automehaničar, očni optičar.


Trenutno su u tijeku praktični dijelovi ispita koji, prema kalendaru majstorskih ispita za 2017. godinu traju od 25. siječnja do 10. veljače. Kandidati koji polože praktični dio pristupit će pismenim dijelovima ispita iz stručno-teoretskih sadržaja, gospodarstva i pravnih propisa te radne pedagogije.


 Svim kandidatima koji uspješno polože sve dijelove majstorskog ispita Hrvatska obrtnička komora izdat će Diplome o majstorskom zvanju.


 U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije majstorski ispit se polaže u četiri ispitna roka u veljači, svibnju, rujnu i prosincu. Za sljedeći ispitni rok, svibanj, kandidati se mogu prijaviti najkasnije do 17. veljače 2017. godine.


Natrag
scroll to top