ZAVRŠEN SVIBANJSKI ROK MAJSTORSKIH ISPITA, U TIJEKU SU PRIJAVE ZA ROK RUJAN - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije završen je drugi rok majstorskih ispita u ovoj godini. U ovom ispitnom roku prijavljeno je 7 kandidata koji su polagali ispit iz sljedećih zanimanja: kuhar, natkonobar, tesar, zidar, automehaničar, frizer i fasader. Ispit je uspješno položilo 6 kandidata kojima će biti dodijeljena Diploma o majstorskom zvanju.


Polaganje majstorskog ispita organizirano je na način da kandidati prvo polažu praktični dio za zanimanje za koje su prijavili ispit. Odlukom članova komisije o zadovoljavajućem rezultatu praktičnog dijela ispita, kandidat može pristupiti pismenim dijelovima ispita. Pismeni dijelovi ispita polažu se iz stručno-teorijskih znanja za zanimanje za koje se polaže majstorski ispit, gospodarstva i pravnih propisa te radne pedagogije. Radna pedagogija polaže se i praktično.


Sljedeći ispitni rok, rujan održat će se u vremenu od 28. kolovoza do 4. listopada. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za polaganje ispita za navedeni rok najkasnije do 14. srpnja 2017. godine. Uvjete kojima kandidat treba udovoljavati kako bi pristupio majstorskom ispitu te sve ostale informacije vezane za ispite možete pronaći na internet stranici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije  ili nas možete kontaktirati na broj telefona 048/ 624 476.


Natrag
scroll to top