ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Upravni odbor Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije održao je 9. sjednicu dana 11. rujna 2017. godine.
Raspravljalo se o aktivnostima Komore provedenim od zadnje sjednice. Bilo je riječi o nastupima na sajmovima, projektima, javnim nabavama, edukacijama, majstorskim ispitima i ispitima o stručnoj osposobljenosti. Dogovoreno je koje će se aktivnosti provoditi do kraja godine. Razgovaralo se o nadolazećem jubilarnom 20. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije u Križevcima gdje će Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i ove godine biti tehnički i financijski nositelj Sajma. U rujnu i narednim mjesecima održat će se Susret graditelja Hrvatske obrtničke komore, konferencija za male trgovce obrtnike, Kongres ugostitelja. Planiraju se sastanci cehova trgovaca, ugostitelja i frizera.
Iskazano je zadovoljstvo svih članova Upravnog odbora provedenim i planiranim aktivnostima te se pružila podrška za što uspješnijom realizacijom nadolazećih aktivnosti.


Natrag
scroll to top