SAJAM POSLOVA U KRIŽEVCIMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci 27. listopada 2017. godine održan je Sajam poslova u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje-Područni ured Križevci. Na Sajmu su se predstavile brojne tvrtke, obrazovne institucije, komore te razvojne agencije. Sajam je bio izvrsna prilika za sve nezaposlene, učenike, maturante da na jednom mjestu prikupe sve potrebne informacije vezane za zapošljavanje i samozapošljavanje. Poslodavci su prikupljali informacije o potencijalnim zaposlenicima, obrazovne institucije nudile su svoje programe dodatnog obrazovanja, a sve ostale organizacije i institucije nudile su aktivnosti i informacije vezane za zapošljavanje i samozapošljavanje.


Na Sajmu se održao Okrugli stol na temu „Učenjem do znanja, znanjem do posla“ kao i radionica o samozapošljavanju „Od ideje do realizacije“. Na taj način su svi zainteresirani mogli dobiti sve potrebne informacije vezane za aktivno traženje posla u okviru dodatnog obrazovanja, osposobljavanja na radnom mjestu te mogućnost samozapošljavanja.


Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije predstavila se na Sajmu nudeći mogućnost cjeloživotnog obrazovanja te dobivanju informacija o otvaranju vlastitog obrta. Obrtničko učilište POUKA također se predstavilo svojim programima osposobljavanja i usavršavanja.


Natrag
scroll to top