UGOSTITELJ ZORAN PEHNEC PRIMIO JE PRIZNANJE CEHA UGOSTITELJA HRVATSKE OBRTNIČKE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U Šibeniku, od 12. do 14. studenog održan je 30. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore.
Na Kongresu koprivnički ugostitelj Zoran Pehnec primio je priznanje Ceha ugostitelja Hrvatske obrtničke komore. Vlastiti ugostiteljski obrt Kalimero otvorio je 2000. godine, u kojem uspješno posluje sve do danas. Stalno ulaže u svoje poslovanje pa je tako u 2016. godini Pizzeria Kalimero uvrštena je u 20 najboljih pizzeria u Hrvatskoj. Aktivan je član Upravnog odbora u Udruženju obrtnika Koprivnica i predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika. Uz priznanje Ceha ugostitelja Hrvatske obrtničke komore ove godine dobio je i Plaketu Grada Koprivnice za doprinos gospodarstvu i promicanje grada Koprivnice.
U sklopu kongresa ugostitelja održana su brojna predavanja, prezentacije i paneli za sudionike. Razmatrale su se teme od važnosti za ugostiteljsku struku: rezultati turističke sezone, primjena povećane stope PDV-a, stanje i perspektive u sektoru, financijski i porezni aspekti u ugostiteljskom sektoru, zapošljavanje u ugostiteljstvu, obrazovanje i podizanje kvalitete u ugostiteljstvu i gastronomiji i drugo. Domaćin 30. Kongresa bila je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, a pokrovitelj Ministarstvo turizma RH.


Natrag
scroll to top