ODRŽANE SJEDNICE UPRAVNOG ODBORA I SKUPŠTINE LOKALNOG PARTNERSTVA ZA ZAPOŠLJAVANJE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja u četvrtak, 30. studenoga održane su sjednice Upravnog odbora i Skupštine Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije, kojima su prisustvovali tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać i ravnateljica Obrtničkog učilišta POUKA Jasmina Sinovec.
Na sjednicama su članovi Upravnog odbora i Skupštine dobili informaciju o aktivnostima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije tijekom 2017. godine. Početkom godine održana je info radionica za članove Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava te su organizirani radni sastanci s ciljem dogovora o potencijalnim partnerstvima i pripremi projektnih prijedloga. U okviru poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ ukupne vrijednosti preko 2,7 milijuna kuna u srpnju 2017. godine kandidirani su projektni prijedlozi „Partnerstvo za sve 2“ nositelja PORA-e i partnera Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i POUKA-e, vrijednost projekta preko 2 milijuna kuna i „Želim biti majstor“ nositelja Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i partnera POUKA-e, PORA-e i strukovnih škola, vrijednost projekta 705 tisuća kuna.
Za novog predsjednika Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije izabran je zamjenik župana Ratimir Ljubić, a za njegove zamjenice ravnateljica PORA-e Melita Birčić, kao predstavnica Tehničkog tajništva Lokalnog partnerstva za zapošljavanje, te v.d. predstojnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ured Križevci Vesna Kuterovac.
Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije broji 26 članova predstavnika Koprivničko-križevačke županije, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica, gradova Koprivnice, Križevaca i Đurđevca, gospodarstvenika, obrazovnih institucija i organizacija civilnog društva.


Natrag
scroll to top