OBRTNIČKO UČILIŠTE POUKA PRIMILO POVELJU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorima Obrtničke komore u utorak 19. prosinca 2017. godine održana je svečana sjednica Udruženja obrtnika Koprivnica na kojoj je Obrtničko učilište Pouka primilo Povelju za doprinos i iskazanu potporu radu Udruženju kao i obrtništvu.


Na svečanom djelu sjednice prisustvovali su predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, predsjednik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Zvonko Pecikozić te tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać,


Na sjednici su podijeljenja priznanja obrtnicima: zlatna cehovska škrinjica- za dugogodišnji rad u Udruženju i za zasluge na promidžbu obrtništva i obrtničkih zanimanja , srebrna cehovska škrinjica- za izuzetne rezultate i uspjehe u obrtništvu, brončana cehovska škrinjica- za postignute uspjehe u organizaciji strukovno-cehovskog rada , strukovnog obrazovanja za potrebe obrtništva, kao i organizaciju kulturno-umjetničkih i sportskih aktivnosti obrtničkih društava te u humanitarnim aktivnostima te Povelje za doprinos i iskazanu potporu radu Udruženju i obrtništvu.


Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i predsjednik Obrtničke komore Koprivničko križevačke žuapnije zajedno su dodjelili priznanja: zlatnu cehovsku škrinjicu- Miroslavu Tremskom, Ireni Kovačić i Darku Frankolu, srebrnu cehovsku škrinjicu-Zoranu Pehnecu, Stanku Biškupu i Vlasti Puklavec, brončanu cehovsku škrinjicu- Željku Paniću, te Povelje- Koprivničkom poduzetniku d.o.o., Obrtničkom učilištu Pouka, Muzeju prehrane Podravka, Sekciji cvjećara UO Split, Stjepanu Ledinskom, Josipu Mrazu i Sanji Gregorić.


 


Natrag
scroll to top