ODRŽANA SJEDNICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA DANA TRAVNJAKA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak, 22. ožujka u prostorijama Županijske uprave održana je prva sjednica Organizacijskog odbora Dana travnjaka Koprivničko-križevačke županije. Ovogodišnja manifestacija 22. Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije održati će se od 4. do 6. svibnja na prostoru Sajmišta u Koprivnici.


Na sjednici bilo je riječi o aktivnostima i događanjima Dana travnjaka,  gdje je istaknuo kako će biti niz stručnih predavanja i prezentacija te atraktivni kulturni, tradicijski i zabavni prateći sadržaji, uručenje nagrada najboljim proizvođačima kravljeg i kozjeg mlijeka te najperspektivnijem mladom proizvođaču.


Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji na području stočarske, ratarske, ekološke, voćarske, vinogradarske i tradicijske poljoprivredne proizvodnje, kao i poduzetništva s  naglaskom na ruralni razvoj.


Organizator ovogodišnjih Dana travnjaka je Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica, Hrvatska poljoprivredna agencija, Grad Koprivnica, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, županijska Turistička zajednica, Srednja gospodarska škola i Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Savez Alpe Jadran, Konjički klub Bilogorski rendžeri i županijska Savjetodavna služba.


Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije poziva sve zainteresirane obrtnike da se do 20. travnja 2018. godine jave u:


Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije


na tel: 048/623-408, mob: 099/216-1496 ili na e-mail: ok.koprivnica@hok.hr


 


Izlagačima je osiguran besplatni izlagački prostor, a prijavnica se nalazi u privitku.Natrag
scroll to top