POZIV ZA SUDJELOVANJE NA MOTIVACIJSKIM RADIONICAMA U SKLOPU PROJEKTA „UČENJEM DO POSLA“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U sklopu projekta „Učenjem do posla“ Obrtničko učilište POUKA provodi besplatne obrazovne programe u zanimanjima traženim na tržištu rada: tesar, elektrozavarivač i monter solarno toplovodnih sustava.
U svrhu informiranja javnosti i prikupljanja zainteresiranih polaznika održat će se motivacijske radionice na kojima će biti predstavljen projekt i programi koje će se provoditi.Ciljne skupine:
1. Odrasle osobe s jednogodišnjim, dvogodišnjim ili trogodišnjim strukovnim obrazovanjem.
2. Osobe u dobi između 15 i 34 godine sa osnovnom školom.
3. Dugotrajno nezaposlene osobe starije od 34 godine s najviše završenom srednjom školom.Pozivaju se svi zainteresirani koji udovoljavaju uvjetima ciljne skupine da prisustvuju motivacijskim radionicama.
Termini održavanja motivacijskih radionica:
11. travnja 2018. godine (srijeda) s početkom u 10:00 sati u prostorima Obrtničkog učilišta Pouka, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica.
12. travnja 2018. godine (četvrtak) s početkom u 10:00 sati u prostorima Udruženja obrtnika Đurđevac, Ul. Đure Basaričeka 10, Đurđevac.
13. travnja 2018. godine (petak) s početkom u 10:00 sati u prostorima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Križevci, Ul. Kralja Tomislava 20, Križevci.


Natrag
scroll to top