NASTUP OBRTNIKA I PODUZETNIKA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA SAJMU U MOSTARU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Od 10. do 14. travnja u Mostaru se održava 21. po redu međunarodni sajam gospodarstva, jedna od značajnijih gospodarskih manifestacija u regiji. Sajam se nalazi u Slobodnoj zoni Hercegovina i to na 30 tisuća kvadratnih metara. Ovogodišnja zemlja partner je Republika Srbija, a predstavlja se više od 800 izlagača iz dvadesetak država.


Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s HGK Županijskom komorom Koprivnica, PORA Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja i Koprivničko-križevačka županija organizirala je zajedničko predstavljanje za 22 obrtnika i poduzetnika. Na zajedničkom izložbenom prostoru Koprivničko-križevačke županije svoje proizvode predstavlja 11 obrtnika.


Nakon svečanog otvaranja izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije posjetili su premijer Andrej Plenković, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović te predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije predstavljali su predsjednica Komore Irena Kovačić i tajnik Komore Božo Barać.


 


Natrag
scroll to top