ŽUPAN ODRŽAO PRIJEM ZA G. IVU MATIĆA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

     U četvrtak, 5. srpnja 2018. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je prijem za g. Ivu Matića, koprivničkog obrtnika dobitnika visokog priznanja Hrvtaske obrtničke komore.
     Ivo Matić na svečanoj akademiji Hrvatske obrtničke komore primio je Plaketu "Zlatne ruke" s pisanim priznanjem za iznimne rezultate u vođenju i poslovanju obrta. Župan je čestitao g. Matiću na ovom prestižnom priznanju koje je zaslužio svojim dugogodišnjim uspješnim radom. Župan je istaknuo kako se do ovakvih priznanja i uspjeha u poslu može doći samo uz puno rada i odricanja, a najvažniji preduvjet je ljubav prema svojoj struci. 
     Ivo Matić registrirao je autolimarski i autolakirerski obrt 29.09.1998. godine i od samih početaka je aktivan u komorskom sustavu počevši od Sekcije autostruka u Udruženju obrtnika Koprivnica gdje je bio predsjednik Sekcije. Bio je član Skupštine i Upravnog odbora Udruženja obrtnika Koprivnica. Član je Komisija za provođenje majstorskih ispita za zanimanja autolimar i autolakirer u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije. Također je član Suda časti Hrvatske obrtničke komore.
     Gospodin Matić stalno ulaže u nove tehnologije koje su posebno važne u njegovoj struci. Osim njega u obrtu rade i sin i supruga te još četvero zaposlenih od kojih su svi bili njegovi učenici. Uzoran je obrtnik koji svoje obaveze podmiruje na vrijeme.
     Pored obrtništva bavi se sportom te je trostruki državni prvak u kartingu za što je  dobio nagradu Grada Koprivnice kao najuzorniji sportaš za 2017 godinu.


Natrag
scroll to top