Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“. - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, dana 6. srpnja 2018. godine, objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima kojima će bespovratna sredstva biti dodijeljena u obliku vaučera koja će se dodjeljivat putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine. 


Dodijeljenim bespovratnim sredstvima sufinancirat će se izrada i redizajn mrežnih stranica te nabava mrežnih rješenja u području e-commerce i m-commerce. Prijavitelj mora biti pravna ili fizička osoba koja je mikro, mali ili srednji poduzetnik. Prijavitelji moraju djelovati pojedinačno. Partnerske organizacije i partnerstvo bilo koje vrste nisu prihvatljivi. Najviši iznos vaučera ovisi o prihvatljivim troškovima pojedinačnog projektnog prijedloga. Iznos vaučera ne može biti manji od 15.000,00 HRK niti viši od 100.000,00 HRK.


Projektni prijedlog mora sadržavati jedan ili više prihvatljivih troškova:
1) Izrada poslovnih web stranica
2) Unapređenje poslovnih web stranica uključujući prilagodbu za mobilne telefone i tablete
3) Izrada i/ili unapređenje web shopa s implementacijom online metode plaćanja uz barem jedan prihvatljivi trošak iz obvezne kategorije troškova, projektni prijedlog može sadržavati jedan ili više s njim povezanih prihvatljivih troškova.


Detaljnije informacije te natječajnu dokumentaciju možete pronaći na linku: https://www.mingo.hr/page/objavljen-poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga-www-vauceri-za-msp-ove


 


 


Natrag
scroll to top